Aperitivo

DŽIOVINTI KEFALIŲ IKRAI BOTTARGA, 20g

Džiovinti ir malti kefalių ikrai ruošiami vasarą iš ką tik pagautos žuvies atsargiai pašalinant ikrus ir juos sūdant bei džiovinant. Idealus pasirinkimas ruošiant makaronų patiekalus arba jūros gėrybių risotto. Taip pat galite naudoti tiesiog vietoj pipirų, norėdami praturtinti virtos ar keptos žuvies skonį.

Neturime

Kategorija:
Žymos:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Aprašymas

Sudedamosios dalys: kefalių ikrai 90% (mugil cephalus), jūros druska 10%. Laikyti vėsioje vietoje. Atidarius, laikyti 0°C – 4°C laipsnių temperatūroje, suvartoti per 20 dienų. Maistingumas (100g produkto vidutinės vertės): energinė vertė 1749 kJ – 419 kcal, riebalų 24g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12g, angliavandenių 1,5g, cukrų 0g, baltymų 50g ir druskos 10g. Kilmės šalis: Italija. Gamintojas: Icat Food SpA, Genova, Italija. 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “DŽIOVINTI KEFALIŲ IKRAI BOTTARGA, 20g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekių krepšelis Uždaryti