Aperitivo

KANTABRIJOS JŪROS ANČIUVIŲ FILĖ ALYVUOGIŲ ALIEJUJE, 50g

Angelo Parodi linijos ančiuviai žvejojami Kantabrijos jūroje pavasarį, tada kai žuvis yra puikaus skonio ir tinkamo dydžio. Ančiuviai jau žvejybos vietoje yra apdorojami rankomis, siekiant užtikrinti aukščiausią produkto kokybę.

4,50

Turime

Kategorija:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Aprašymas

Sudedamosios dalys: ančiuviai (engraulis encrasicolus), alyvuogių aliejus, druska. Pusiau konservuoti. Laikyti vėsioje vietoje. Atidarius, neišpilti aliejaus ir laikyti šaldytuve, suvartoti per 3 dienas. Maistingumas (100g produkto vidutinės vertės): energinė vertė 906 kJ -217 kcal, riebalų 13g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8g, angliavandenių <1g, cukrų 0g, baltymų 25g ir druskos 13g. Sausasis svoris 29g. Kilmės šalis: Ispanija. Gamintojas: Icat Food SpA, Genova, Italija. 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “KANTABRIJOS JŪROS ANČIUVIŲ FILĖ ALYVUOGIŲ ALIEJUJE, 50g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

You're viewing: KANTABRIJOS JŪROS ANČIUVIŲ FILĖ ALYVUOGIŲ ALIEJUJE, 50g 4,50
Įvertinimas: 0 iš 5
Į krepšelį
Prekių krepšelis Uždaryti
You're viewing: KANTABRIJOS JŪROS ANČIUVIŲ FILĖ ALYVUOGIŲ ALIEJUJE, 50g 4,50
Įvertinimas: 0 iš 5
Į krepšelį