Aperitivo

  • DŽIOVINTI KEFALIŲ IKRAI BOTTARGA, 20g

    Įvertinimas: 0 iš 5

    Džiovinti ir malti kefalių ikrai ruošiami vasarą iš ką tik pagautos žuvies atsargiai pašalinant ikrus ir juos sūdant bei džiovinant. Idealus pasirinkimas ruošiant makaronų patiekalus arba jūros gėrybių risotto. Taip pat galite naudoti tiesiog vietoj pipirų, norėdami praturtinti virtos ar keptos žuvies skonį.

    5,60 Daugiau
  • POMIDORŲ EKSTRAKTAS, 330g

    Įvertinimas: 0 iš 5

    Šiame mažame stiklainyje tilpo 1,65 kg šviežiausių ir saldžiausių itališkų pomidorų. Lėtai virti ir džiovinti po kaitria Sicilijos saule – jie tapo nuostabiu turtingo skonio ekstraktu. Strattu – pomidorų tyrė, tai vienas iš Sicilijos virtuvės pasididžiavimų. Virtus pomidorus siciliečiai džiovina saulėje 3-4 dienas ant keramikinės lentelės prieš juos uždarydami į stiklainį. Pianogrillo savo ekstraktą gamina atsigręžę į senąsias Sicilijos tradicijas, todėl jis yra tikras ir autentiškas – mažas šaukštelis šio ekstrakto jūsų mėgstamą patiekalą praturtins nuostabiu skoniu.

    14,50 Daugiau
  • POMIDORŲ PADAŽAS „CILIEGINO“, 330g

    Įvertinimas: 0 iš 5

    Vyšninių pomidorų Ciliegino padažas, pagardintas ypač tyru alyvuogių aliejumi ir jūros druska. Viskas, ko reikia nuostabios pomidorų sriubos, naminės pastos ar troškinio pagrindui.

    3,50 Į krepšelį
  • POMIDORŲ PADAŽAS „CILIEGINO“, 660g

    Įvertinimas: 0 iš 5

    Vyšninių pomidorų Ciliegino padažas, pagardintas ypač tyru alyvuogių aliejumi ir jūros druska. Viskas, ko reikia nuostabios pomidorų sriubos, naminės pastos ar troškinio pagrindui.

    6,50 Į krepšelį
HIDE FILTER
Prekių krepšelis Uždaryti